Schoonheidsspecialiste Hilversum

City spa zorgt voor een mooie huid en heerlijke ontspanning

Welkom bij de beste schoonheidsspecialiste in Hilversum

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele schoonheidsspecialiste in Hilversum? Zoek niet verder! In mijn schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen die uw lichaam en geest zullen verbeteren. Mijn behandelingen zullen ervoor zorgen dat u zich in deze drukke tijden weer ontspannen kunt voelen en er nog beter uitziet en voelt. Dat is toch precies wat u nodig heeft?

Schoonheidsspecialiste in Hilversum met meer dan 30 jaar ervaring!

Ik als schoonheidsspecialiste ben al meer dan 30 jaar toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en zorg voor elke klant. Ik help u met alles wat u nodig heeft, of u nu een gezichtsbehandeling, massage, harsbehandeling, manicure, pedicure, duo behandelingen of een behandeling voor huidverbetering wilt. Ik ga u helpen om te ontspannen en uw huid weer te verjongen.

Schoonheidsspecialiste Hilversum

Waar kan ik u allemaal mee van dienst zijn om heerlijk te ontspannen:

Gezichtsbehandelingen: met o.a. reiniging, peelings, carboxy, anti-aging en hydratatie om uw huid te laten stralen en er jonger uit te laten zien. Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Massage: deze ontspannende en therapeutische massages zijn de perfecte manier om stress te verminderen en uw lichaam te laten ontspannen. Lees meer over massages.

Ontharen: de ontharingsbehandelingen zijn snel en effectief en zorgen voor een zijdezachte huid die lang meegaat. Lees meer meer over ontharen.

Huidverbetering: Ik maak een analyse van uw huid om te kijken wat voor behandeling het beste bij u past. Ik heb verschillende behandelingen en producten om uw huid te verbeteren. Lees meer over huidverbetering.

De beste producten bij de schoonheidsspecialiste in Hilversum

Ik gebruik alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. De schoonheidsspecialiste heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Zij blijft ook op de hoogte van de allernieuwste trends die er beschikbaar zijn om u een goede, fijne behandeling te geven. Wat ook erg belangrijk is dat zij zichzelf blijft verder ontwikkelingen op het gebied van de beste en nieuwste schoonheidsbehandelingen en alles op het gebied van huidverbetering.

De nieuwste behandeling: Carboxy huidbehandeling 

Bij de schoonheidsspecialiste in Hilversum kunt u terecht voor de carboxy huidbehandeling. Deze behandeling wordt ook vaak gebruikt om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals acne, littekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes en rimpels. De nieuwste toepassing van deze behandeling is in vorm van een revolutionair CO₂ gel masker. Hierdoor kunnen rimpels verminderen en kan de huid er gladder en jeugdiger uitzien. Daarnaast kan deze behandeling helpen om de talgproductie te reguleren en de poriën te verkleinen, waardoor acne en mee-eters kunnen verminderen. De carboxy huidbehandeling is een veelzijdige behandeling die zeker helpt bij het verbeteren van verschillende huidproblemen en het behouden van een gezonde, stralende huid.

Schoonheidsspecialiste Hilversum

FAQ-schoonheidsspecialiste in Hilversum

Wat voor soort behandelingen biedt City Spa Time Out?

Een schoonheidsspecialiste in Hilversum biedt een breed scala aan behandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, huidverbetering, ontharing, massages, manicure en pedicure.

Hoe kan ik een afspraak maken met jullie maken?

U kunt een afspraak maken met mij door direct te reserveren op mijn contactpagina

Zijn de producten die gebruikt worden bij de behandelingen van goede kwaliteit?

Ja, een professionele schoonheidsspecialiste in Hilversum, maakt gebruik van hoogwaardige en veilige producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de behandeling van de huid.

Kan ik als man ook terecht bij City Spa Time Out?

Ja, dat kan zeker. Ik heb ook behandelingen voor mannen, zoals gezichtsbehandelingen, massages en ontharing. Daarbij verzorg ik ook duobehandelingen.

Moet ik voor een behandeling eerst een consult hebben?

Een consult is meestal niet nodig, tenzij u een specifiek huidprobleem hebt of een behandeling wenst die meer tijd of aandacht vereist. In dat geval kan de schoonheidsspecialiste een consult aanraden om de behandeling op maat te maken en te zorgen dat deze goed bij jouw huid past.

Wat zijn de openingstijden van een schoonheidsspecialiste in Hilversum?

De openingstijden van een schoonheidsspecialiste in Hilversum zijn:

Maandag:      09:30  18:00
Dinsdag:        gesloten (alleen in Utrecht open)
Woensdag:    09:30  18:00
Donderdag:    0930   18:00
Vrijdag:          09:30  18:00
Zaterdag        0930   17:00

Hopelijk helpt deze FAQ u op weg als u op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste in Hilversum.