Schoonheidsspecialiste Hilversum

City spa zorgt voor een mooie huid en heerlijke ontspanning

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele schoonheidsspecialiste in Hilversum

Zoek niet verder! In de schoonheidssalon van City Spa kun je terecht voor verschillende soorten schoonheidsbehandelingen die je lichaam en geest zullen verbeteren. De behandelingen zorgen ervoor dat je je in deze drukke tijden weer ontspannen kunt voelen en er nog beter uitziet en voelt. Dat is toch precies wat je nodig hebt?

Schoonheidsspecialiste in Hilversum met meer dan 30 jaar ervaring!

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt de schoonheidsspecialiste persoonlijke aandacht en zorg voor elke klant. Ze helpt je met alles wat je nodig hebt, of je nu een gezichtsbehandeling, massage, harsbehandeling, manicure, pedicure, duo-behandelingen of een behandeling voor huidverbetering wilt. Ze staat voor je klaar om te helpen ontspannen en je huid weer te verjongen.

Schoonheidsspecialiste Hilversum

Ontdek de mogelijkheden voor heerlijke ontspanning:

Gezichtsbehandelingen: met o.a. reiniging, peelings, carboxy, anti-aging en hydratatie om jouw huid te laten stralen en er jonger uit te laten zien. Lees meer over gezichtsbehandelingen.

Massage: deze ontspannende en therapeutische massages zijn de perfecte manier om stress te verminderen en jouw lichaam te laten ontspannen. Lees meer over massages.

Ontharen: de ontharingsbehandelingen zijn snel en effectief en zorgen voor een zijdezachte huid die lang meegaat. Lees meer meer over ontharen.

Huidverbetering: Ik maak een analyse van uw huid om te kijken wat voor behandeling het beste bij jou past. Ik heb verschillende behandelingen en producten om uw huid te verbeteren. Lees meer over huidverbetering.

De beste producten bij de schoonheidsspecialiste in Hilversum

De schoonheidsspecialiste maakt gebruik van de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten krijgt. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsbehandelingen en huidverbetering om je een goede en fijne behandeling te garanderen.

De nieuwste behandeling: Carboxy huidbehandeling 

Ervaar de nieuwste behandeling: de Carboxy huidbehandeling. Deze veelzijdige behandeling, inclusief het gebruik van een revolutionair CO₂ gel masker, richt zich op specifieke huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels. Het resultaat? Een gladdere, jeugdiger uitziende huid met verminderde poriën en acne. Ontdek de wereld van schoonheid en verjonging bij de schoonheidsspecialiste in Hilversum!

Schoonheidsspecialiste Hilversum

FAQ-schoonheidsspecialiste in Hilversum

Wat voor soort behandelingen biedt City Spa Time Out?

Een schoonheidsspecialiste in Hilversum biedt een breed scala aan behandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, huidverbetering, ontharing, massages, manicure en pedicure.

Hoe kan ik een afspraak maken met jullie maken?

U kunt een afspraak maken met mij door direct te reserveren op mijn contactpagina

Zijn de producten die gebruikt worden bij de behandelingen van goede kwaliteit?

Ja, een professionele schoonheidsspecialiste in Hilversum, maakt gebruik van hoogwaardige en veilige producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de behandeling van de huid.

Kan ik als man ook terecht bij City Spa Time Out?

Ja, dat kan zeker. Ik heb ook behandelingen voor mannen, zoals gezichtsbehandelingen, massages en ontharing. Daarbij verzorg ik ook duobehandelingen.

Moet ik voor een behandeling eerst een consult hebben?

Een consult is meestal niet nodig, tenzij u een specifiek huidprobleem hebt of een behandeling wenst die meer tijd of aandacht vereist. In dat geval kan de schoonheidsspecialiste een consult aanraden om de behandeling op maat te maken en te zorgen dat deze goed bij jouw huid past.

Wat zijn de openingstijden van een schoonheidsspecialiste in Hilversum?

De openingstijden van een schoonheidsspecialiste in Hilversum zijn:

Maandag:      09:30  18:00
Dinsdag:        gesloten (alleen in Utrecht open)
Woensdag:    09:30  18:00
Donderdag:    0930   18:00
Vrijdag:          09:30  18:00
Zaterdag        0930   17:00

Hopelijk helpt deze FAQ u op weg als u op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste in Hilversum.