Hotstone massage

Bij de Hotstone massage gebruiken we hete basaltstenen. Deze zijn door de zee gevormd en variëren in grootte.

hotstone massage

Bij een Hotstone massage wordt gebruik gemaakt van basalstenen. Gestold lava dat uit de zee wordt gehaald. Bij gebruik in een Beauty salon worden de stenen uitermate goed gepolijst. Voor de massage warmen we de stenen eerst op; ze dienen uiteindelijk een temperatuur te hebben van circa 45 graden.

De warme stenen worden op bepaalde energiepunten op het lichaam geplaatst.  Bijvoorbeeld op of langs de wervelkolom. Ook wordt vaak in beide handen, of tussen de tenen, een warme steen gelegd/geplaatst.

De Hotstone massage bestaat vervolgens uit het masseren van het lichaam met de warme stenen en massageolie. De stenen dienen als verlengstuk van de handen van de masseuse van City Spa Time Out. De massage bestaat vooral uit veel en rustige bewegingen (strijkingen). Door de combinatie van de warme basaltstenen en bewegingen van de masseuse, dringt de intensieve massage tot diep in het spierweefsel door. 

De Hotstone massage is ideaal om stress te verlagen en/of spierklachten te verminderen. Uiteraard kun je ook gewoon ter ontspanning genieten van de warmte van de stenen en het relaxte gevoel van de bewegingen.

De Hotstone massage duurt 30 of 60 minuten. Bij 60 minuten wordt de Hotstone massage gecombineerd met de klassieke massage. De massages gaan over de hele achterkant van het lichaam. Bij deze uitgebreide variant kunnen wij niet garanderen dat je wegdroomt of misschien wel even wegdommeld.

Ervaar de Hotstone massage bij City Spa Time Out en kom er achter dat je dit vaker wilt...omdat het zo lekker is!