Massages Hilversum | 't Gooi | Utrecht

Er gaat niets boven een overheerlijke massage.

Tegenwoordig hebben we het vaak al te druk om even tijd voor onszelf te nemen. Toch raden wij je dit beslist aan want het is belangrijk dit regelmatig te doen. Het is bewezen goed voor de gezondheid. Het activeerd de doorbloeding, zorgt voor afvoer van afvalstoffen, voorkomt blokkades en zorgt voor een beter immuunsysteem wat vooral in deze tijd erg belangrijk is vanwege de corona. Dus eigenlijk een essentieel onderdeel van je gezondheid. Daarnaast het voorkomen van stress in je lijf en energie die weer lekker door kan stromen, zorgt dat je er weer lekker tegenaan kunt en helemaal opgeladen bent. Een heerlijk ontspannen fit en uitgerust gevoel.

Alle massages kunnen afzonderlijk worden gegeven; In combinatie met elkaar of samen met andere behandelingen. City Spa Time Out geeft ze voor vrouwen en mannen, voor jong en oud.

City Spa Hilversum kent een divers aanbod aan massages. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een: Gezichtsmassage (Quick Time Face), Rugmassage (Quick Time Out), Lichaams-, Hotstonemassage en veel meer.

Lichaamsmassage
rug, nek, schouders

Voetmassage
geen overbodige luxe

Hotstone massage
met hete basaltstenen

Stoelmassage
ook op locatie

Gezichtsmassage
stimuleert de bloedsomloop

Actie
verras eens iemand anders