Lichaamsmassage

Deze lichaamsmassage is ideaal voor het verminderen van stress, bevorderen van de bloedcirculatie en de afvoer van vocht en afvalstoffen.

lichaamsmassage, rug -, schouder -, nekmassage, body massage

De klassieke lichaamsmassage bij City Spa Time Out in Hilversum kent drie varianten. 

De QUICK TIME OUT (rugmassage van 15 min.)

De tweede (BASIS) is de traditionele 'rug, nek en schouder massage'. Deze massage is ideaal om stress te verminderen. Het bevordert de bloedcirculatie en de afvoer van vocht en afvalstoffen. In slechts 25 minuten verlaat je geheel ontspannen en relaxed de salon. 

Uiteraard hebben wij ook de uitgebreidere variant: De Luxe. Massage van 'rug, nek, schouder en achterkant benen massage'. Deze massage duurt 50 minuten en zorgt voor een geheel ontspannen lichaam. Het enige waar je tijdens de heerlijk, uitgebreide massage aan hoeft te 'denken' is dat wat je voelt en ruikt. Voor jezelf is het een mooi moment om te onsnappen aan de hektiek van de dag; wanneer je het iemand cadeau geeft (d.m.v. een cadeaubon) is het een ware traktatie die zeer gewaardeerd zal worden! Alle massage's kunnen gecombineerd worden met cups voor meer bindweefselmassage en verbeterde circulatie.

Kijk ook eens naar onze hotstone massage of stoelmassage!