Duobehandeling

Genieten met z’n tweeën tegelijk!

duobehandeling Hilversum

Met deze duobehandeling kunt u samen te gelijk in de zelfde ruimte genieten van een ontspannen gezichtsbehandeling met gezichtsmassage.

Beginnend met een reiniging met cleanser en tonic van gezicht, hals en decolleté, warme kompressen, refining peeling,.

Aansluitend masker en een gezichts-, hals-, decolleté- en schoudermassage.

Afsluiting
Dag- en oogverzorging.

DUO RELAXBEHANDELING 60 MINUTEN (p.p)

Gezellig met z'n tweeën tegelijk genieten! Reiniging met cleanser en tonic uitzicht met de vibrerende Foreo voor optimale resultaat en wellness voor gezicht / hals en decolleté, gevolgd door warme komen, de verfijning van peeling en het masker. Daarna een gezichts- / hals- / decolleté- en schoudermassage. Afsluiting: dag- en oogverzorging. Deze duobehandeling is zo. zodat hij door 1 specialist gegeven kan worden en de behandeling doorloopt. Duur circa 60 min.

 

62,00

BEAUTY (HIGH)-TEA, 90 minuten

Welness High Tea. Ontspannende behandelingen met thee en lekkers(zoet), Deze afwisseling van diverse ontspanningsmomenten tijdens de thee bestaat uit: Vitaliserend voetenbadje met kruiden + voetmassage- of gezichtsmassage en een manuele lichaamsmassage van rug/schouder/nek in de stoelmassagestoel waar u in kleding in gemasseerd wordt. Dit heet stoelmassage en wordt ook bij veel bedrijven op locatie gegeven. Alles wordt in de relaxtruimte gegeven en kan dan met kleding aan waardoor je bij elkaar blijft in de theeruimte. Laagdrempelig voor alle leeftijden. Ook leuk als kado met een jarige of om met iemand die je in het zonnetje wil zetten. Mensen die niet van de sauna houden maar wel van wellness vinden dit ook erg leuk.

55,00