Plasma Lift Cosmetics

Wij behandelen huidproblemen ook met de Jett Plasma Lift Cosmetics.

Bij ons kunt u ook terecht voor de revolutionaire Plasma Lift. Een modern geheel cosmetisch apparaat waarmee we in de behandelmethode de plasma techniek gebruiken. Zo pakken we op een effectieve natuurlijke wijze huidproblemen aan. City Spa kiest voor deze speciale behandeltechniek omdat ze zorgt voor een fysiologische veranderingen in de huid. Hierbij wordt door een combinatie van vloeibare en vaste stoffen de vernieuwing van de huid gestimuleerd.

City Spa Hilversum kan het apparaat inzetten voor jou wanneer je bijvoorbeeld:

 • Rimpels wilt vervagen
 • Acné wilt laten behandelen
 • Laste hebt van eczeem, dermatitis
 • Ouderdomsvlekken (lentigo) wilt laten behandelen
 • Rosacea hebt
 • Couperose hebt
 • Je lippen wilt laten boosten
 • Je oogleden wilt liften
 • Pigmentvlekken wilt vervagen
 • Aanmaak van collageen/elastine wilt bevorderen
 • Jouw (opper)huid wilt egaliseren
 • De huid wilt verstevigen of verjongen

De te behandelende gebieden:

Gezicht, oogleden, hals, decolleté, handen, (kipfilet) bovenarmen, billen, en door huidproblemen aangetaste zones van het lichaam. 

 

Onderstaand lichten we de Plasma techniek en de behandeling wat meer toe:

Plasma is de nieuwste techniek op gebied van Cosmetische Beauty. Er is een vierde aggregatietoestand ontdekt door de wetenschap: de plasma fase. Deze bestaat nu drie andere: de vaste, vloeibare en gasvormige fase. Plasma bestaat uit een gas dat geïoniseerd is en samengesteld is uit ionen en elektronen. Deze vierde fase, de plasma fase, zorgt dat het apparaat dat wij gebruiken in staat is nieuwe energie aan huidcellen te geven en de huid zo te verjongen en egaliseren.

City Spa Hilversum koos en werkt met de volledig cosmetische versie van de Plasme Lift. In tegenstelling tot de medische versie. Met de cosmetische versie hoeven wij niet te verdoven; er onstaan geen vervelende, pijnlijke korstjes; je na de behandeling gelijk weer op je mooist bent  ....het aangepakte (behandelde gebied) hoeft zich niet herstellen! 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk:

Het apparaat (de Plasma Lift Pen) glijdt langzaam over de huid. De schoonheidsspecialiste van City Spa brengt voor er wordt begonnen eerst een speciaal voor de behandeling ontwikkeld serum aan. Het serum heeft een speciale formule met actieve vitamine C; het bevordert de productie van collageen en draagt bij aan de verzachting en verjonging van de huid zodat deze elastisch blijft. 

De plasmabundel door de pen, dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies worden gericht op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. De behandeling is volledig pijnloos en veroorzaakt geen wondjes of korstjes. Je kunt na de behandeling gewoon weer verder met de dingen die wilt of moet doen en jee hoeft dus niets te verbergen of camoufleren.  

Wil je blijvend af van probleemgebieden op jouw huid, maar je wilt beslist niet onder het mes, kies dan voor de Plasma behandeling van City Spa Time Out. 1e behandeling voor een introductieprijs om eens kennis te maken.

Tarief

Per zone van 20 minuten - € 40,00
Het hele gezicht, 60 minuten - € 119,00

5 behandelingen voor de prijs van 4!