This phantom sticky

Decaar Biopeeling

Ook wel de Chinese kruidenpeeling, voorheen onze Neoderma peeling. Pijnloze, natuurlijke, verjongende kruidenpeeling. Deze biopeeling behandeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen en nieuwe huid krijgt.

content image

Normaal duurt dat circa 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine (die voor stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd.
Het reguleert de talgafscheiding. Het werkt van binnen naar buiten en niet zoals andere peelings van buiten af (huidverdunnend). Kan daardoor ook op de gevoelige, couperose huid. Deze dieptepeeling is aan te bevelen bij:

  • acne, vette of onzuivere huid
  • tegen veroudering
  • grove poriën; ingegroeide haren
  • vervagen van pigmentvlekken of littekens
  • psoriasis of eczeem.

Basis Decaar Biopeeling

Pijnloze, natuurlijke, verjongende peeling. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen en nieuwe huid krijgt. Normaal duurt dat circa 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine (die voor stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd.
Het reguleert de talgafscheiding. Het werkt van binnen naar buiten én niet zoals andere peelings van buiten af (huidverdunnend). De peeling kan daardoor bij een gevoelige- of couperose huid. Deze dieptepeeling is aan te bevelen bij:

74,00

Decaar Biopeeling mét een gezichtsmassage

82,00

Korte intensieve kuur van 3 Decaar Biopeeling behandelingen

210,00

Schrijf reactie

Beoordeel: