Time-Out Utrecht

De salon is op dinsdagen onderdeel van het Salus Healthcentrum, in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht. De behandelingen worden daar gegeven met het Hannah systeem voor huidverbetering, aangepast per individu, door de Hannah methode, topproducten en technieken. Elke huid is uniek en daarom is elke behandeling op maat. De focus bij Hannah cosmetica ligt op huidverbetering met duurzaam resultaat. De beschadigde huid wordt in balans gebracht en veroudering wordt vertraagd. Er wordt in de behandeling gewerkt met de volgende 5 stappen: doorbloeding, zuurstoftoevoer, glans, egaliteit en huidconditie. Die combinatie met hoogwaardige producten en als belangrijkste methode de combinatie met de bindweefselmassage die zorgt voor een nog intensiever effect en anti-age. Door de diepe huidlagen te masseren, wordt de huid in balans gebracht, veroudering vertraagd, celstofwisseling geactiveerd, verklevingen opgeheven en de huid verjongd. Met Hannah worden huidproblemen  vanuit de kern aangepakt en wat potentieel aanwezig is, wordt uit de huid gehaald. De producten zijn zo intensief dat de huid echt veranderd en dat je voelt wat de behadeling doet. De behandeling i.c.m de verzorging met de Hannah producten is essentieel voor de duurzame kwaliteit.  Daarnaast worden er nog diversen andere intensieve huidverbeterende en ontspannende behandelingen en massages gegeven. Andere behandelingen dan genoemd in overleg.

 

Voor afspraken op de dinsdagen graag contact opnemen op 0625293678. 

ANTI-AGE MASSAGE: BINDWEEFSELMASSAGE /FACECUPPING

Anti rimpel boost massage of ook wel huidverbeterende massage; Door bindweefselmassage + facecupping te combineren worden alle huidfuncties gestimuleerd waardoor een frisse, stevige huid wordt verkregen . Collageen wordt op een natuurlijke manier gestimuleerd door deze diepe activerende massage van gezicht, hals en decollete.

Bindweefselmassage tijdens de Relax of Time-Out behandeling i.p.v de gewone gezichtsmassage = beh.+ €19,00 

Bindweefselmassage + masker =50,00

44,00

QUANIS DERMAFILLER OOGBEHANDELING PROF. (30 min)

De filler zonder naalden met de kristallen hyaluronzuur microneedle- en een hydro patch voor opvullen van ooglijntjes, wallen, kringen, liplijntjes, neus- / lippenplooi. Dit bevat hyaluronzuur, collageen en vitamine C.

Voor langdurig effect wordt een kuur van 2 maanden 2x per week geadviseerd. Hiervoor is er een speciale Home kuur ontwikkelt, zodat dat thuis kan worden voortgezet

39,00

KRUIDENPEELING(biopeeling) / ALGENPEELING

Pijnloze, natuurlijke, verjongende en huidverbeterende kruidenpeeling. Deze algenpeeling met natuurlijkstimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen en nieuwe huid krijgt. Normaal duurt dat circa 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine (die voor stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd.
Het reguleert ook de talgafscheiding en overpigmentatie. De werking is van binnen naar buiten én niet zoals andere peelings van buiten af (dus niet huidverdunnend) het zorgt voor meer zuurstof en betere doorbloeding, regeneratie en ontgifting. De kruidenpeeling kan daardoor ook bij een gevoelige- of couperose huid. Deze dieptepeeling is geschikt voor elke huid. Dus ook de donkere huid! Na reiniging worden de kruiden verwarmd en samen met een zuurstofserum aan gebracht. zonodig eerst dieptereiniging en afsluitend serum, masker en creme met bescherming. Indicaties: onzuiverheden / acne, pigment, rimpels, als anti-age, vale huid, littekens, detox

85,00

BIOPEELING mét een GEZICHTSMASSAGE

85,00

KORTE INTENSIEVE KUUR VAN 3 KRUIDENPEELING BEHANDELINGEN

De kuur hoeft niet in 1x betaald te worden. Als de 3e behandelingen binnen 3 weken valt, wordt de 3e biopeeling met korting.  Mag dus per stuk betaald en bekeken worden. De behandelingen moeten 1 x per week geboekt worden voor het optimale resultaat. 1 Behandeling werkt 10 dagen door in de huid, 1 behandeling geeft al resultaat. Heel misschien daarna wat lichte schilfering. Na de behandeling goed beschermen met SPF!

235,00

Hele benen harsen

Ook voor wielrenners mogelijk!

45,00

Hele benen, incl. bikinilijn of oksels harsen

49,00

Oksels, hele benen en bikinilijn waxen

55,00

Rug harsen

Gehele rug harsen of in overleg een deel van de rug of schouders.

30,00

LICHAAMSMASSAGE, RUG, NEK, SCHOUDERS 25 min.

35,00

LICHAAMSMASSAGE ‘DE LUXE’

Massage achterkant benen, rug, schouders en nek ( 50 min.)

55,00

STOEL MASSAGE 30 min

Een stoelmassage is een drukpuntmassage die op een speciaal ontwikkelde en ergonomische stoel wordt gegeven. De nek, schouders, rug, armen en handen worden behandeld tijdens deze stimulerende massage. Een stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven en biedt naast  ontspanning  ook verlichting bij nek, rug- en schouderklachten.

35,00

MESO EASY TOUCH of TURTLE PIN behandeling

De diepe kracht van deze easy touch mesotherapie, geeft uitmuntend resultaat op een veilge, eenvoudige en prettige manier voor de client. 20 goldplated, collageen stimulerende, mininaaldpuntjes (0,5 mm) zorgen voor een gelijkmatige, veilige penetratie i.c.m een medical grade, steriele mesococtail. Of het nu gaat om de 63 werkzame stoffen in de Age Less of de snel werkende hyaluronzuur en organisch silicium in de No Gravity voor vesteviging: U ziet snel resultaat, vaak meer dan u zou verwachten. Ook op donkere kringen, wallen en lijntjes onder de ogen met Ultim Eyes, bij pigment vlekken met de White Up en bij vermeerdering van de haargroei met Hair Flash Meso  zal het resultaat u verbazen.

De Turtlepin heeft gepatenteerde holle naaldjes waardoor de peptidyal nog directer in de huid komt, en werkt als een filler daar waar volume nodig is.

85,00

MICRONEEDLINGPEN / MESOTHERAPIE, HYDRA PEN behandeling

Het verschil met de gewone microneedling is dat met de meso hydra pen, een (hydra)serum rechtstreeks via de miuscul kleine naaldjes de huid in wordt gebracht. Net als de meso easy touch behandeling, maar dan automatisch en vibrerend. Bij de meso easy touch wordt met een medisch concentraat, handmatig gestempeld. De celverniewing wordt bij beide bevorderd en er ontstaat productie van collageen en elastine en nog diepere opname van de concentratien. Na de behandeling is de huid rood, maar dat trekt langzaam weer weg. Zonbescherming na de behandeling is erg belangrijk. Er wordt aangeraden om verder na de behandeling niks op de huid aan te brengen. In de 1e dagen ook geen gebruik van retinoiden of vitamine C op de huid. Het wordt niet als heel pijnlijk ervaren.

Indicaties zijn: Collageen stimuleren, rimpels verminderen,  acnelittekens, striae, fijne porien en glanzende huid.

80,00

BINDWEEFSELMASSAGE incl. masker

De bindweefselmassage is een anti-age massage, manueel en/of facecupping gericht op het aktiveren van de collageencellen in het diepere bindweefel. De huid krijgt weer zuurstof en een optimale circulatie waardoor de opname van werkstoffen verbeterd wordt. Een masker werkt dan nog effectiever. Voor met het gewone masker 50,00 en met een speciaal salonmasker wordt de prijs 58,00 euro.

 

 

50,00

KRUIDENPEELING i.c.m FRUITZUURPEELING

Door deze combinatie wordt de huidverbetering nog effectiever. De kuidenpeeling werkt van binnen uit en de fruitzuurpeeling van buiten. Door van binnen en van buiten aan te pakken wordt de behandeling nog krachtiger.

98,00

DEEP PHYTO PEELING (fruitzuurpeeling voor elke vorm van huidverbetering)

Deep Phyto peeling by DÉCAAR – 50 minuten

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

Voor wie is de DÉCAAR Deep Phyto peeling geschikt?

De Deep Phyto peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

  • Door de zon beschadigde huid.
  • Oppervlakkige pigmentvlekken.
  • Rimpels en lijnen.
  • Rokershuid.
  • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
  • Acne & (acne) littekens.

DÉCAAR Deep Phyto peeling werkstoffen

In de Deep Phyto peeling zorgen de volgende fruitzuren voor effectieve verbetering van jouw huid:

Glycolzuur: Glycolzuur valt onder de groep fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA) genoemd. Glycolzuur bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. Door deze kleine moleculen is glycolzuur zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk aan: een doffe en ‘grijzige’ huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken.

Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker afneemt.

Salicylzuur: Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.

Melkzuur:  Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto Peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid. Kan ook als extra in een andere bestaande gezichtsbehandeling voor 25 euro bijgeboekt worden

79,00

RUG MASSAGE INCL. PEELING (SCRUB)

40,00

MASSAGE GEHELE ACHTERKANT INCL. LICHAAMSPEELING (scrub)

60,00

REINIGINGSBEHANDELING RUG

Cleansing, dode huidcellen verwijderen, dieptereiniging, voeding,

40,00

Carboxy CO2 behandeling (KRX)

Zuurstofbehandeling op het hoogste niveau. In combinatie met het V-lift masker 25 euro extra, voor direkt liftend effect.

85,00

HANNAH EXPRESS BEHANDELING   65,00

Reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, relaxmassage

HANNAH EXPRESS DE LUXE  79,00

Reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en bindweefselmassage